OM Stugan

Att skriva är frihet, att läsa det andra skrivit är ett äventyr.

Skrivande

Stugan är helt enkelt en norrlännings snurrande tankar omkring livet, samhället och ledarskap. Som chef i mitt vardagliga arbete så ligger ledarskapet alltid nära mig. En av mina mentorer sa till mig att bli chef det kan vem som helst bli eftersom chefer tillsätts, men att bli en bra ledare är ett livslångt lärande och det kan inte vem som helst lära sig. Ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat.

Min nyfikenhet gör att jag skriver för att upptäcka. Har alltid skrivit, mest för mig själv, men även för andra. Genom skrivandet finner jag ro och timmar kan flyga förbi. På denna sida finner ni många av mina tankar om dagsaktuella händelser och förstås en krönika varje Söndag.

seaStugan är min oas, här upplever jag min frihet att skapa. Jag, Örjan, Västerbottningen som utvandrat från Lycksele och bosatt mig i Norrbottens kustland, som frenetiskt letar efter det Norrländska ursprunget bland tomtar och troll, samisk mystik och skogens lugn, mitt i vinterns isande kyla och midnattssolens varma sken. Med anteckningsblocket vid min sida formar jag en värld för stubbtroll och hjältar i försök att skapa böcker för er läsare. Men som chef 24timmar om dygnet, trebarns far som lever i eget hus och utan förmågan att förändra tiden som mina  små stubbtrollvänner ,  räcker ibland tiden till att endast drömma om skrivandets hantverk. Ett hantverk som min lärare Ann Ljungberg sakta försöker lära mig.

örjan

Välkommen in och följ med på en resa, biljetten är gratis och upplevelsen blir lika stor som din fantasi.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *