Zlatan till Salu

 

Tänkvärda ord från en Ung pojke.

Jag hörde att Zlatan var till salu.

Undrar vad han kostar. Jag har sparat min veckopeng för att köpa en radiostyrd båt. Att köpa Zlatan skulle vara bättre för mig. Jag skulle få mer kompisar då alla som spelar fotboll på min skola alltid pratar om Zlatan. Jag skulle ha fotbollskola i trädgården. Då skulle jag bjuda på saft och mamma kunde baka bullar. Zlatan skulle lära mina kompisar fotboll. Han skulle få följa mig till skolan också. Det kan vara bra att Zlatan var med mig på skolan. Då skulle ingen mobba mig eller så. För ingen vill ju bli ovän med Zlatan. Sen skulle han få hjälpa mig med läxorna. Det skulle vara bra med Zlatan hemma också. Mamma brukar prata om honom också. Jag tror nog hon skulle bli glad om han bodde hos oss. Pappa med faktiskt. Han brukar jobba så mycket. Ibland måste han resa iväg några dagar också. Då skulle Zlatan hjälpa Pappa med trädgården, klippa gräs och sånt där. Göra alla de där sakerna som Pappa inte hinner med. Då skulle nog även Mamma bli glad. Sen skulle de kunna sitta och se på fotboll tillsammans. Nu får Pappa oftast sitta själv och se på fotboll.

Kanske man skulle köpa Zlatan istället för den där radiostyrda båten. Då har jag ju inte slösat pengarna på något onödigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *